INDIAN KITCHEN & SHOP

INDIAN KITCHEN & SHOP Indian Kitchen & Shop

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 156 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Indian Kitchen & Shop. Meer weten? Ontdek meer

4 apr 2022 om 22:49 Good food, slow delivery.
2 feb 2022 om 10:44 De naan was geen echte naan maar een droge dikke pannenkoek niet te eten en de reis was matig
18 dec 2021 om 20:20 Eten besteld , gingen leveren om 18u30 uiteindelijk een half uur te laat. Kan gebeuren maar zeer lastig met kindje (4j) in huis. Persoon aan telefoon was onvriendelijk. Eten was Lauw bij aankomst. Was niet pikant terwijl dat wel was aangegeven
17 dec 2021 om 23:21 Lekker!
10 dec 2021 om 23:03 I ordered also a egg fried rice but I didn’t recieve it
4 dec 2021 om 9:07 Lekker eten
28 nov 2021 om 22:41 Lekker en zeker voldoende
28 nov 2021 om 19:09 Gestelde bezorgtijd: 39 minuten Actuele bezorgtijd: 1 uur, 20 minuten Gebeld met het restaurant, slecht te verstaan en erg onvriendelijk. Het eten was koud, gelukkig heb ik een microgolf. Verder was het eten wel lekker, ondanks dat het koud was..
19 jul 2021 om 21:27 Alles was lekker en heel warm als het toekwam ,,, maar 2 verschillende soorten genomen maar was precies zelfde saus maar met ander kruidje er snel bij … Moet wel zeggen dat het niet ambachtelijk indisch is zoals het moet zijn … Maar dat is persoonlijk.
27 jun 2021 om 20:01 Zeer lekker, midden pikant genomen,was pittig genoeg. Het naanbrood was ietjes aangebrand maar nog steeds lekker. En je moet niet zoeken naar het vlees of de scampi's, meer dan genoeg. Voor herhaling vatbaar
31 mei 2021 om 21:55 Lekker maar voor een maandag een uur langer dan voorzien is minder gewenst. Het eten zelf is wel lekker!!
2 mei 2021 om 17:10 Het was aangegeven dat de bestelling 90 min zou duren, maar het duurde uiteindelijk 3 uur 20. Het restaurant konden we telefonisch ook niet bereiken. De voorgerechten waren niet juist. Veel rijst maar weinig vlees en scampi’s. Ook niet erg afgekruid.